Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

4.8.09

Hati berlagu riang, lalalalalala....

tak tahu lagu apa yang hati ni nyanyi tapi bleh tahan ar sedapnya. hahahah... sungguh prasan. tak suke!

hari ni bile mata bertentang mata, hanya hati yang mampu berkata-kata. masih kacak lagi kekasih hati ku ini. hahahaha... makin kurus, makin wangi, tak banyak cakap tapi cukup romantis. aku sayang dia!

aku sangat gembira. hati cakap dia nak nyanyi lagi. lalalalalala..... sebab aku dapat hadiah dari cinta hati. sepasang telekung yang cukup cantik, menarik kau memang da'boom. balik, mandi, pastu trus solat guna telekung yang cantik menarik itu. rasa sgt glam oh! terima kasih sayang. tak sabar nak pakai bulan puasa ni. gi solat terawih. tambah semangat lagi dengan adanya telekung hadiah dari cinta hati. bertemu dan bersujud pada ILLAHI dengan persalinan seindah itu. YA ALLAH, indahnya... suke suke suke...

pastu lepas solat dengan kejakunan dan keterujaan aku mengambil gambar. nak gak mempopularkan telekung pemberian cinta hati saya. terima lah model busana muslimah bulan ini.... jeng jeng jeng....

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin