Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

4.8.09

Buat-buat Kerja GILA atau aku memang GILA

Hari ini, pada tanggal ini, aku akan kenang kerana aku dah wat banyak kerja gila dalam satu malam. tak tahu dari mana datangnya dorongan. jam kat dinding dah pukul 3.3opagi tapi aku segar dan tahan jugak mata dari lena. biarkan. sekali-sekala kene gak ajar mata ni tahan ngantuk. asik tidur awal. manja sgt! hehehe... teringat mcm JE slalu ckp pas dapat pujuk aku. kira cam ayat lazim dia ar... tgk tu... musti nak cakap pasal dia lagi. i really miss him. miss him a lot and a lot. cam orang giler. sasau dan angau. lantak ar. asal tak ganggu orang. keje siap gaji jalan. hahahaha....


perkara pertama
-tahan mata dari tido. kalu boleh tak nak tido-tido sampai gi keje. nak gak rasa camne.

buat blog
-punye sedap surf internet, tibe-tibe idea bongok dtg nak wat satu blog lagi. nak susahkan diri. just wanna show what colour i am. biru, kuning, ijo, pink, purple etc... sebab selalu meng'hipokrit'kan diri kat depan orang. berlagak baik sgt cam pompuan melayu terakhir. bosan! i just hate being hypo.

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin