Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

6.8.09

Y.B = Yang...

Y.B ni stand for ape ek? Yang Besar? Yang Buncit? Yang Berbahagia? Yang Berhormat? Yang Bengkeng? Yang Best atau Yang macam Best? semua boleh. tapi untuk aku, YB itu aku khas kan untuk chenta hati ku dan aku gelarkan Yang Bushuk. hahahaha.... YB gak aper...

HAri ni superman ku sudah bertukar menjadi YB. Yang segala-galanya untuk aku. sebab superman tidak memakai baju 'S' nya hari ini tetapi memakai baju batik. jadi dia telah menjadi YB = Yang Batik. hahaha... ape yang kau merepek ni awet..??

Kacak bergaya sungguh YB ku itu hari ini. tergoda untuk ke sejuta.lapan.ratus.lima.puluh.lima kali nya. jangan gi induksi nanti ada yang tergoda sudah. akan aku bertukar menjadi mona fendi dan mengerat dia kepada 88 bahagian pastu bagi jaws makan. kalu nak rasa cuba lah tergoda pada YB saya. muahahaha.... saya sangat suke....

akan aku curik gambar YB dan masuk dalam blog aku ini untuk tatapan aku sendiri. hahaha... sekali lagi aku syok sendiri... tapi aku peduli apa asalkan aku bahagia.

: tunggu.... kemunculan gambar YB ku itu..

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin