Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

12.2.10

bau ketiak busok lagi mau cakap bau perfume!!

walaupun arini ari jemaat, nak gak citer hal2 yang mengutuk orang ni sebab sangat sakit hati. apa perasaan anda kalau kat opis anda ada sorang yang *entahla nak describe camne tah*.
pastu siap perasan cakap pakai minyak wangi mahal. tak pakai minyak wangi avon, costway or even bodyshop. pakai minyak wangi yg harga mesti rm250 ke atas jek.
kalau betul minyak wangi yang dia beli tu minyak wangi mahal, kenapa kalau duduk sebelah dia atau selisih dengan dia saya tak bau wangi tapi saya bau ketiak BUSOK GILER! bau ketiak tak cukur. yang bulu panjang berjela-jela. tak kan lah beli minyak wangi mahal bleh tapi nak beli deodorants takde duit kot. bukan mahal pun. Nivea value pack baru RM9.90, bukannya RM990 pun...

*utk org yg perasan pakai myk wangi mahal : aku memang bengang giler. rasakan ko dapat entry percuma dalam blog aku ni. aku memang suka memfamous amouskan orang kat dalam blog aku ni. sendiri mau ingat!*

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin