Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

12.2.10

.Cekelat.

............sila bernyanyi riang ok............
Ini cekelat celup. celup celup!
Enak rasa strawberry.
Sedap hingga menjilat jari.
Nini....

(hahaha... masih ingat dengan lagu cekelat celup itu?) Ok, ini bukannya nak buat flash back lagu cekelat celup tapi nak mempromosikan cekelat yang sedap. Cekelat ni adalah cekelat homemade yang berkualiti tinggi (cewah...ada gaya salesgirl tak?). Kawan saya Ainul yang buat. Orangnya comel dan manis maka sememangnya cekelat yang dia buat jugak comel + cantik + manis = sedap!

Untuk majlis hantar duit belanja 28hb Februari ni saya pun ada tempah kat Ainul cekelat untuk bagi buah tangan kat pihak Enchek Tunang. Kalau nak tempah cekelat bentuk abjad pun boleh. Kalau ada yang berminat, especially to all bride-to-be, korang bleh la contact terus dengan Ainul kat no ni:+6012.392.08.57 atau u all can email me (tengkujuh.babe@gmail.com) or just leave a shout out or comment on my blog. Saya akan cuba membantu anda sebaik mungkin. (cewah!!! ayat tak hengat!!)

Detail cekelat macam kat dalam brochure kat bawah ni (click on image for clear view):


No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin