Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

8.2.10

Bodoh, Tak Bijak atau Bongekss??

Entah kenapa arini rasa cam bongek. Tadi masa lunch gi jalan sorang2 kat Jalan TAR pastu masuk Nagoya. Beli kain bodoh tak hape-hape tah pastu baru terasa menyesal. Kenapa haku membazir beli kain ni? Dahla tak cantik, mahal plak tu. Memang tak berbaloi-baloi macam CELCOM (apekah??) Pastu jalan terus konon2 nak balik opis tapi terus TERmasuk Umang-Umang, nampak kain warna merah sepasang. Pun tak cantik tapi gatal pi tanya harga. Pastu teringat yang ada sorang lagi ahli kuaga yang tak dapat kain warna merah. LePas tanya harga, kakak penjual kain tu terus turunkan kain yang tergantung dan dengan serta merta pi cakap 'bleh la kak". Apa yang bolehnya? Entah. Bongekss nye rasa masa lepas bayar tu. Macam baru tersedar dari kena pukau (iyeke kene pukau. entah2 betul tak?). Kenapa haku tak tawar harga tadi? Aduh.... tak berbaloi tul kain tu dengan harga dia. Bongekss nyee arini? Ke tak berapa nak bijak ataupun terus terang cakap bodoh. Entah. Banyak makan semut kot. Iyeke??

p/s : masa taip entry ni pun banyak kesalahan bahasa yang telah dilakukan. Macam kel*** pun ada gak bahasa yang diguna. Pastu eja pun salah. Kenapala dengan haku arini agaknya. Mengong ke hapa?!

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin