Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

10.2.10

Ada apa dengan 28 Februari?

Ada apa ya dengan 28 Februari ni? hehehehe....

28 Februari ni Birthday saya (nak gak bagitau satu dunia. hihihihi... sukaaa....)

28 Februari ni Enchek Tunang datang anta duit belanje.. (makcik kayo sokojap!! iyola tu kayo.)

28 Februari ni saya wat test make up dengan Kak Sue Derina (nak gak melaram dengan mekap tebal depan enchek tunang. hihihihi... gatai!)

Skang ni sgt tak sabar nak tunggu 28 Februari. Itu baru anta belanje tu. Belum lagi Hari bahagia. Excited kalah orang yang tunang. hehehehe... (suka hati saya ler kan sebab saya mana de tunang pakai make up and kenduri bagai. Tunang sempoi sebab tak sangka datang risik my mother soh tunang je terus. tsk!)

Kesian kan saya... (>.<)!

10 comments:

hanidiyu said...

biasalah tuh.
#bukan tetiap ari besday kita yg ke tututttttt.
#bukan tetiap ar nak test mekap
#bukan tetiap ari jugak en T nak antaq duit blanja...yg neh kalu tetiap ari mesti syok...ahahhahah

hepi bufday in advance.. =]

faradiba said...

my bitrhday plak 26th Feb~ alalala

tengkujuh said...

hani: betul3!! sayang u lah. hihihi... ;D

fara: so u tua lagi dari i la yep. hehehehe... "Happy birthday in advance". =D

~ thalhazlin ~ said...

wah. cik tengkujuh. antar duit belanja memang awal ek? setahu saya macam lagi sebulan, atau beberapa minggu b4 kawen? wah. nak mintak awal la jugak. hehe

YuNyLoveSYou said...

sama la kita.. tunang sempoi aja~ hehehee~

tengkujuh said...

thal: saya pun tak tahu itu dikira awal ke tak sebab org2 tua yg bincang tarikh2 ni. cuma tarikh kawin je kitorg decide sendiri. mintak je awal thal, sebab lepas dah bagi awal, dia dah tak bleh lari mana2 lagi. duit dia da abis bagi kat kita. hahahaha... (gelak jahat). tolong jgn tiru aksi ini yep!

yuny: cayala! ada gak geng kawin sempoi. ingat saya sorang jek. tapi sedih sebab nak gak merasa kawin grand... betul tak?

Fatimah Shukor said...

Haha cara kite betunang sebijik. Saya ritu cukup seminggu dia propose ajak kawen depa dah mai risik.

Tau depa dtg risik je rupanya ikat tros. Baju bodoh2 mekap langsung tadek. Depa dtg bwk 4 dulang, saya kasik 1 dulang jek. Boleh gitu? Hahaha

Btw gudluck for your preparation dear. Bahagia kan??? Hehehehe

tengkujuh said...

fatimah: hehehe... jumpa lagi geng sengangkatan tunang sempoi. sukeee... saya sedih je biler pk sebab nak gak merasa nak tunang cam org lain. bayangkan sarung cincin tangan bau bawang sebab baru pas kupas bawang and baru je nak potong kek untuk hidang. dengan gambar pun takdek. sedih tau saya!

Fatimah Shukor said...

Ouh saye tak sedih langsung sbb yg lain2 sumenye dipermudahkan dgn semudah2nye. Alhamdulillah. Masa tu terus letak tarikh kawen. Kalo toreh muka saya masa tu konfem tak kuar darah. Hahaha

Kalo tangan awak bau bawang, tangan saya plak bau ikan!! Hahaha

tengkujuh said...

fatimah: hahahaha... kelakar giler..
saya pun harap agar journey dor hari bahagia saya dipermudahkan Allah. Insya'allah...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin