Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

3.10.09

Idea datang bergolek-golek

Atas sebab kesempitan wang dan mencari sponsor untuk kawen tapi tak dapat2,terus terfikir untuk menjalankan online business.tapi mau jual apa???~blur macam biasa~

Pastu tetiba di suatu petang yang cuaca cam nak hujan, ada "fairy good mother" datang menyapa dalam YM (hehehe...merapu sungguh.tsk!).ajak buat business.itu sudah bagus.terus offer itu fairy good mother untuk buat business secara online dan dengan sewenang-wenangnya juga meng'offer' diri untuk menjadi "blog master" untuk online business itu.sesi memuji diri dan menabur janji berjalan smooth dan fairy good mother kedengaran seperti berminat dan sudah terpedaya (hahahaha...tanduk sudah tumbuh dikepala.)

So hari ini sesi perbincangan lanjut pasal business online ini akan dijalankan di banglo tunggal atas bukit semasa sesi mencabut undi kutu oleh ibu kutu kami. kalau jadik business neh,akan bertambah lah duit2 ku untuk dihabiskan untuk hari bahagia nanti.sambil2 tu nak lah gak cari sponsor.hehehe... skill memuji diri perlu dipertajamkan lagi.cayok2!

pada semua,tunggu yer kehadiran business online ku itu nanti.dan jangan luper membeli.

~tak sabar nyeee.. tak sabar nyeee.. tak sabar nyeee...~
~angkat tangan semua...mari berdoa untuk kejayaan business ini yep!~

8 comments:

.BUNGA. said...

suksesssss! suksessssss!

;)

tengkujuh said...

thanks babe. cayang u!

pastu nak mintak tolong and nak mintak permission ar cik puan bunga. mau jadikan kamu punyer blog;bunga bundle sebagai rujukan untuk draf layout business blog ku nanti bleh?? cakap boleh, cakap boleh, cakap boleh...

kalau boleh saya akan cayang kamu juta-juta ribu kali dan akan selalu peluk2 blog kamu yang comel montel tak macam tuan nyer itu.

bleh yer???

~buat muka kesian dan berharap~

ComeyBelako said...

kakzura nak join jugak la ...

tengkujuh said...

uitss.. kak zura nak joint business ke nak joint sponsor kawen saya??? hehehe... (sila pilih yang mana berkenan di hati)
:P

Suki Cida said...

hye... salam...ok baca ur komen kat chat box... nak tahu ke pakejkat kampung pengantin?

yang akak ambik tu basic je... RM 30 malam, RM 28 tuk siang... semua dah termasuk... pavilion tuk pelamin, meja, pelayan, makanan, audio, dj, bilik persalinan pengantin, bilik tuk family, kalau jemputan u more than 1000, than u dpt wed kek free... and kad pun free ok... sila tahu ;)

Kalau u malas nak sediakan berkat or gift tuk tetamu, ada pakej yang masuk benda tu tak silap RM 40 kot... extra RM 10... kalau nak lengkap jurugamba, mak andam dengan pelamin pun diorg ada sediakan... cume time akak mak andam and pelamin sendiri... nak jimatl... heheheh mahal jugak lakalau ambik pakej macam tu...but tengok buget u ok :)

tengkujuh said...

huhhu...thanks kak suki! cayang akak. sgt membantu.

ComeyBelako said...

kawin nanti jgn lupa invite kakzura ok. really want to meet u in person. definitely with irfan & the geng.

tengkujuh said...

musti. akan dimasukkan dalam guest list dan akak pun wajib datang tau. bawak irfan and satu family. lagi ramai lagi saya suke.

kak, nak tempah tasbih 99biji guna pearl boleh. nak buat hantaran untuk enchek tunang. tapi bukan skang ar coz wahidah kawin lambat lagi. bulan 7 next year. boleh yer...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin