Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

2.10.09

Jangan Bilang Siapa Siapa

Mungkin aku memang seorang yang banyak cakap.potpet sana potpet sini.membebel tak kira masa tapi telah berjanji dengan diri untuk satu kerja yang sedang aku buat dan uruskan ni,aku tak nak bilang siapa siapa.mau jaga hati sendri dan jaga hati semua.tadi ada orang dah nampak apa yang dah aku buat hari ni untuk sesuatu yang aku tak nak bilang siapa siapa tu dan sekali lagi hati ini dilukai (aduh ayat 'dilukai' tuh.jiwang tahap dewa dewi.tsk!). tapi aku buat slumber jek.lantak lah hang nak habaq apa.aku bukan susahkan hang pun dengan urusan2 aku ni.so mind u'r own business kay little fella.

~ADIOS~

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin