Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

28.9.09

HoraHorey Promotion

Di satu pagi yang sgt hening (~awal2 aku dah merepek~).

Ok2, straight to the point jek yeh.entry ni saje dibuat untuk mengipas team HorayHorey yang sedang membuat promosi pengenalan mereka dalam bidang videografi.dorang ada tawarkan promosi untuk wedding videografi.sgt teruja setelah membacanya dan dengan bersungguh2 telah menghantar satu penyertaan (oh oh ayat 'penyertaan' itu sgt skema ok!) dengan harapan akan menang. hehehehe.... (wahidah2 kenapa begitu spastik skali lately ni??)

kalau u guys intrested to do the same thing like what i've done, click lah kat pict kat bawah ni and hantarlah email korang berserta gambar berdua lebih baik korang tuh kat email HorayHorey and dengan rasminya korang akan menjadi saingan sengit a.k.a enemy sihat saya. huhhu... apekah??

>>marilah kita bersama2 merebut peluang keemasan campur pink and purple ini bersama-sama!!

cayok cayok everyone!!!

for details just visit their website

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin