Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

11.9.09

Siffu San Sai

Sukee plak bile tgk blog kekasih sehatku kerana dia telah meletakkan entry kejayaannya membuat kek batik yang sedap hasil ajaran saya (hoho...saya lah itu siffu nyee..) http://emo.huhiho.com

http://emo.huhiho.com Dia juga telah memberi saya merasa sedikit kek batik yang dibuatnya itu dan melalui pengalaman dan kepakaran saya (ecceh! sgt perasantan), kek batik yang dihasilkan sgt berjaya tetapi serbuk koko yang digunakan adalah terlalu banyak dan kek batik terasa sedikit pahit (huu...sgt siffulah kritikan saya itu.)

sukeee... http://emo.huhiho.com and tahniah anak dedek ku. kau memang hebat mengayakan kek batik buatan dan AJARAN ku itu (taknak kalah!)

4 comments:

Anonymous said...

mama awet...kaminyer order yg FOC tuh xsampai-sampai pon kat umah... ;-)

tengkujuh said...

HUHHU... bagi masa ari raye ler yer... popia simpul saya plak bile mau dapat? mau titip untuk bakal ibu mertua ni.
:)

Anonymous said...

popiah u ader..tp posmen i naik moto xde bakul..susah mau kasik bawak..xper..nnt i bekalkan bakul gantung kat posmen i..raye ni kami beraya disana....sob...sob...sob...xper..nnt kami panjat tingkat 19 mkn kek batik awak....bile start cuti n keje???

tengkujuh said...

keje sampai jemaat. pastu cuti seminggu. 28th dah masuk keje balik or maybe awal lagi dari tu. kene wat keje ler. camne ngan popia simpul untuk bakal mertua ni?? camne gue mau bagi ni. kurang markah gue nanti ni dong!!!
:))

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin