Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

6.9.09

:Recall:

Setelah otak kembali centre and jiwa dah tak kacau, aku recall balik what had happen yesterday. is it my fault? or his fault that ruined our day? entah. maybe its OUR fault. both of us yang turutkan rasa dan ego sampai buat jiwa merana. merapu aku ni.

Lepas tu bile aku ingat balik, semalam ada something yang membuat aku lebih panik. i saw my ex-b. uits! biak betui! i saw him. i really sure that the guy yang sedang duduk dan memeluk seorang pompuan seksi itu adalah Mohd Khairun Hasri bin Dato' Khairul Mazri. Entah kenapa aku bleh terpandang that mamat. masa tu orang memang ramai sgt kat centre court De'Curve. Lepas keluar dari tgk wayang dan nak balik, otw nak ke carpark, dalam ratusan manusia yang sedang mencari kebahagian dunia tu, aku ternampak Ayun. OMG! i thought he still at Rhode Island buat Phd. dah balik rupanya mamat ni. aku tunduk kepala after dia toleh and hampir2 nak terpandang aku. control giler masa tu. sedih tgk dia. ingat dah berubah after his father died. tak jugak luper nyer. masih sama. masih Ayun yang aku pernah kenal dulu.

Last time aku jumpa Ayun masa tu dia nak gi continue master kat Loughborough University, UK. kalau tak silap aku la. kitorang still contact masa tu. sending email to each other untuk tanya khabar and lepas setahun lebih aku dah tak terima email dari Ayun lagi. dia sibuk mungkin dengan thesis Master dia. aku tak kisah sgt pun sebab aku pun sibuk masa tu dengan final year. tapi yang pasti dalam setahun lepas, aku terima call dari kak laila (Ayun's sister) cakap Ayun continue Phd kat Rhode Island. Chemical Engineering. Mamat tu memang mamat kimia. tapi skang dah balik Malaysia?? confuse jap. tak kisah lah tu tapi biler pk yang bulan ni bulan pose and seeing him berpeluk cam dalam citer omputeh ngan minah seksi tu buat aku rasa sedih. jijik pun ada. biler nak berubah mamat ni agaknya... ~terdiam sejenak~

1 comment:

jai said...

pasal ingat kisah cinta silam la sampai saya pun awak x layan malam tu....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin