Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

6.9.09

My "Saturday" Pictures

::Tersenyum gembira dan bersolek sakan. Hoping that my Saturday will be vibrant and happening::

::Baca magazine ni sambil tunggu enchek tunang bermain polo::
(upss.. kenape mesti ini magazine yang saya beli dan baca??)

::Kene beratur panjang oh untuk makan ayam penyet.tsk!::


::Dua2 kekenyangan memakan-makan ayam penyet. huhhu...::

::Ayam penyet yang telah licin di makan::
(Apakah?? orang amik gambar sebelum mkn tapi saya, dah abis makan baru nak amik gambar.huhhuu...)

::OPRHAN. Mewayangkan diri menengok cerita ini::

::kenapa senyuman yang saya beri tapi duka yang saya terima?? saya tidak sempurna. mungkin juga tak boleh buat awak berbangga dengan rupa paras saya. tapi saya bersyukur dan redha atas ketentuannya. saya pasrah jika pengakhiran kita bukan bahagia. saya perlu terima semuanya kerana saya masih bangga menjadi saya yang berdiri atas satu nama. WAHID. yang satu itu adalah saya::

1 comment:

jai said...

saya bangga dengan awak, cuma awak yang terlampau merendah diri,

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin