Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

15.9.09

Dapat ker Tak Dapat??

Baru balik dari Interview kat SPA. hehehehe...
punyer lah prepared bagai nak giler.
baca akta itu ini. semua bleh jawab.
tapi biler tanya kat panel interviewer tentang kebarangkalian saya untuk dapat jawatan itu, dia cakap opportunities kurang sebab dah menjawat jawatan di sektor awam. boleh ker?? kalu gitu takyah lah panggil i interview. kan?? kan?? http://emo.huhiho.com

sedikit kecewa tapi okie jek. jadikan je pengalaman ni untuk memantapkan lagi sesi interview akan datang.
yang penting saya ceria!!! \(^_^)/
dan dekat dengan tunang saya yang poyo itu.
saya sayang dia sebab bersusah2 untuk saya.
kejut bangun pagi dan ingatkan itu ini macam dia plak yang nak gi itu interview.
dia yang cemas dan selalu cool kan saya disaat saya menggelupur.
saya sayang dia!! si busyuk kesayangan saya itu.
terima kasih sebab hantar saya interview dan bersusah2 untuk saya!!
cayang mu juta ribu kali nyer!!! http://emo.huhiho.com

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin