Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

18.9.09

Hadiah Hari Raya Yang Bermakna

Saya sangat sedih sebab enchek tunang dah pulang ke kampung nya... baru dapat msg dari enchek tunang cakap dia dah sampai kat tol simpang pulai (sgt sedih tak dapat raya sama enchek tunang saya itu). tadi dah mintak ampun dan maaf serta mintak enchek tunang halalkan semua sepanjang perkenalan kami. minitik air mata walaupun saya cuba tahan. saya mintak maaf sebab selalu buat awak susah hati dan macam2 dengan perangai kuat merajuk saya ni. saya sgt sayang awak dan tak sanggup kehilangan awak sebenarnya (aduh terjiwang plak dalam blog ni.. tsk!)

Lepas anta enchek tunang kat kereta, saya pun meneruskan misi mencari kasut untuk bonda tercinta.penat tul.dengan orang yang bersesak2 kat jalan TAR tu saya gagahkan juga kaki untuk berjalan dari satu kedai ke satu kedai.akhirnya dapat gak kasut untuk bonda.saya belikan kasut exclusive untuk bonda saya.apa yang saya belikan untuk bonda ni tak seberapa pun nilainya jika dibandingkan dengan jasa dan pengorbanan bonda.lepas tu saya masuk Semua House sebab ujan dan sekali lagi saya telah memboroskan diri dengan membeli gelang comey dan vogue untuk bonda tercinta sempena Hari Raya.Hadiah buat bonda yang sangat memahami saya.semalam gaduh dengan enchek tunang pun bonda tak kalut,tenang seperti selalu sebab dia kenal anak daranya yang kuat merajuk ni.saya sayang bonda million million banyak nya!

Setelah penat berjalan dan menghabiskan duit saya pun balik opis.lengang je opis sebab ramai dah balik awal.ini situasi biasa kalu cuti hari raya.tak heran dah.

sampai je kat opis saya ingat nak solat dulu takut terlepas waktu.bukak2 je laci besi kat tepi meja saya terpandang sesuatu dan sesuatu itu telah membuatkan saya menitikkan airmata.saya tak sangka yang enchek tunang betul2 bagi saya hadiah.masa dia bagitau kat kereta tadi saya ingat dia berseloroh je.so saya tak amik pusing sgt tapi skang ni lepas tgk sendiri saya rasa sayu hati.betul2 tersentuh dengan pemberian enchek tunang.walaupun tak seberapa bagi orang lain tapi ianya cukup bermakna buat saya.brooch mutiara ni enchek tunang ckap dia beli kat Labuan masa dia gi game aritu.dah lama nak bagi katanya.apa2 pun sayang, saya tak kisah, murah ke, mahal ke, cantik ke buruk ke yang penting ianya pemberian awak.tiada yang lebih bermakna dan berharga dari apa yang awak dah buat untuk saya.saya cinta awak sgt2 sayang (alamak,terjiwang lagi lah plak. huhhu... tsk! tapi saya peduli apa!)
bluweeakkk..... =P

2 comments:

~ thalhazlin ~ said...

Betul tu. Apa ada pada harga dan rupa. Yang penting, tanda ingatan dari tunang tersayang kan. Jangan sedy-sedy, k. Next year korang leh raya sama. kan..kan. hee.
Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir Batin buat tengkujuh & tunang

Ikhlas dari :
Thalha & Hazlin.

tengkujuh said...

thanks talha. betul3x...
next year bakal rindu nak raya dengan bonda pulak lah. huhhu...
Selamat Hari Raya buat Talha & Hazlin jugak...

::sgt senang ber"friend-blogging" dengan awak Talha.
:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin