Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

16.9.09

The 1st and only KAD RAYA for this year (2009)

Hari ni dapat kad raya.kad raya kecil comel molek pemberian student UM yang datang mintak maklumat.bangga ni, bangga ni... lubang idung dah kembang kempis kebanggaan.mana tak nya sebab skang ni kan susah tul nak dapat kad raya.manusia bumi skang dah canggih.pakai mms, sms, email dan cara2 lain yang lebih moden dan cepat dalam menyampaikan salam dan selamat.kalau nak ikutkan memori yang terbit dari pemberian kad raya tu lebih bermakna dan berharga sebab saya masih simpan lagi kad2 raya pemberian kawan2 masa sekolah rendah dan menengah dulu.taktau nape tak sampai hati nak buang.

ingat lagi tak,kalu dulu time2 nak raya sibuk cari ranting nak gantung kad raya.abis semua kad raya pemberian kengkawan dan sedara kita gantung untuk tatapan semua.sonok bile ingat masa dolu2 tu.skang ni,jgn kata kengkawan nak bagi kad raya,itu enchek jaga pun tadak bagi saya kad raya tau.tengah tunggu je la ni.manalah tau dapat ker kan.akan aku update dah kabarkan pada semua dalam blog ni.hehehehe... tsk!


4 comments:

~ thalhazlin ~ said...

hahaha! betul la. cam sama jek. dulu time zaman kite sek men, time-time kad raya popular dulu, memang cari gak ranting, gantung kad raya. tak cukup dengan ranting, gantung kat bilik sendiri pulak. heheh. dulu kite pun memang hoby kumpul kad raya/ birthday sampai sekotak.. tapi, terpaksa di buang sebab di serang anai-anai bodoh. huu.

tengkujuh said...

huhhu... kenangankan semua tu talha. sonok kan biler ingat. dpt tak kad raya dari enchek tunang? saya tak dapat pun lagi. huhhu.. tak tau lah kalu tibe2 dia terhantuk dan teringat pastu bagi. raya ni makan besar lah saya kalu dapat kad raya dari enchek tunang saya tu.. :)

~ thalhazlin ~ said...

huhu. tengkujuh.saya tak dapat pon kad lagi (ke, memang die tak bagi?) huwaa!

tengkujuh said...

itulah pasal.ingat nak tunggu dia bagi baru nak balas balik.tapi macam takde harapan je.. sedih kan... ~masih mengharap ni~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin