Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

17.9.09

Hunting For Red "Baju Melayu"

Akibat last minute shopping untuk hari raya,semua yang saya nak saya tak dapat.menyesal tul! Minggu ni dan minggu lepas saya berulang gi Jalan TAR just to seek for red baju melayu for my lil'brothers.macam nak giler rasanya.dengan orang ramai.lepastu jumpa warna merah yang sesuai,saiz plak yang takde.dua orang lelaki perasan kecil yang kat rumah tu dah lah kurus melidi.pakai saiz "S" yang sememangnya susah mau jumpa.yang marah sgt my lil'bro yang sorang tu bleh kata tiap2 malam gi Jalan TAR lah, gi Danau lah, gi DownTown lah tapi hampeh.semua tak dapat.alasan untuk tak keluarkan duit mau beli baju raya sendiri.tahu sgt dah.tapi disebabkan saya dah decide nak guna je baju raya tahun ni sebagai baju family masa majlis saya nanti,saya tak lah berkira sgt.belikan ajer lah.saya cadang untuk majlis nanti,family belah saya nak pakai baju warna merah.so budget lah sketkan kalu guna yang raya tahun ni punyer jer. pandai tak saya? sila cakap saya bijak tapi bukan kedekut eh.... (",)


pesanan penaja : baju melayu merah dah dapat dengan saiz yang sesuai tapi hanya warna je yang rasanyer tak kene dengan baju saya dan ibunda tercinta.tsk!

2 comments:

~ thalhazlin ~ said...

uish. apa laks kedekut. itu strategi.bijak..bijak.. hehe

tengkujuh said...

hehehe... huhhu.. sukenye talha ckp saya bijak. toche2..
;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin