Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

24.8.09

Makanan Berbuke Untuk Hari Pertama Puasa

sangat sedih sebab hari ketiga puasa baru dapat mengupdate blog ku yang sgt gojes ini. suke... :D Ini adalah angkara adinda bongsu yang amat sibuk meng'online'kan diri sehingga tiada ruang untuk aku menggunakan internet di rumah. tsk! tak habis2 dengan makwe korea nya itu. macam hebat cakap korea sampai ade makwe cyber korea. hahahaha.... sgt bermulut jahat di bulan pose... tsk!

so 1st thing yang aku nak update is about juadah berbuke puasa untuk hari pertama puasa seperti yang dijanjikan bonda. ini adalah untuk melelehkan air liur sendiri dan sume orang yang membaca entri ini. suke.... \(*_*)/

so inilah juadah yang bonda sediakan untuk kami sekeluarga. Nasi Goreng Kampung Pedas dan Sedap buatan bonda, udang tempura, hashbrown, crab stick, dan yang menjadi kegemaran aku sedunia.... TEMPE GORENG yang lazat sehingga menggigit jari kaki... opss... lupe satu lagi makanan wajib waktu berbuke, kurma madu yang lazat dan kuih kole kacang yang juge buatan tangan bonda. lazat..... saya suke berbuke puasa... habisla diet saya... huhuhu....

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin