Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

22.8.09

1. Hari Pertama Puasa

:Hari pertama puasa rasa macam biasa. Enchek Tunang kejut pukul 4.15pagi. bangun-bangun budak gimuk. bangun sahur. jgn makan banyak2 nanti azam kurus tak berlaku. huhu... sangat sadis kalau enchek tunang sanggup berkata begitu. akan daku bertukar menjadi robocop menentang superman hatiku itu. hahaha... macam berani.

:Sahur makan nasi dan lauk tom yam masakan ibu yang sungguh lazat di dunia. haaa... masih terasa kesedapannya. tapi makan sikit sebab teringat bile tanya enchek tunang tadi dia sahur apa, dia cakap makan kurma jek. oh oh! saya sgt sedih sehingga mengalir airmata selepas meletakkan telepon dan mengatakan saya cinta padanya. ~emosi menguasai diri. huhu.. tsk rasa mcam ni..~

:Pastu gi opis (orang rajin memang macam neh.) lagipun masih banyak maklumat dan data lori2 sampah yang belum dimasukkan ke dalam komputer. (huhu... bahasa sgt bodoh. apakah??) dalam erti kata lain, banyak keje belum siap oh! sgt tsk! dan biler sampai opis perkara pertama yang aku buat adalah meng'update' blog gojes ini dan bukannya membuat kerja. huhuhu... bocor rahsia... apa kisah, bukan akak claim ot pun datang keje arini. buat kerja sukerela hati ok... berbuat baik di Bulan Ramadhan.. suke.... :D

:Tak sabar mau tunggu berbuke puasa kerana ibu mau masuk nasi goreng kampung pedas kegemaran kami sekeluarga... saya sayang ibu saya!! tapi kesian sama enchek tunang sebab tak dapat joint buke pose. kene turun training walaupun arini 1st day puasa.. takpe yer cyg, saya makan kan bahagian awak itu... huhu... menghancurkan azam untuk kurus saya di bulan pose. tsk! m(*_*)m

2 comments:

.BUNGA. said...

mari kurus ber-sama.tsk.

tengkujuh said...

suke.... mari3x...
dan jgn lupe menambahkan pahala di bulan yang mulia... suke3x....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin