Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

21.8.09

Memakai-makai Tudung Licin

Arini dengan perasaan konon-konon hebat, aku telah memakai tudung kain licin yang paling benci untuk dipakai sedunia. kenapakah?? mood ramadhan mungkin. dan akibat daripada itu aku telah mengambil masa lebih kurang setengah jam untuk memakai-makai tudung ini di rumah dan kemudiannya membetul-betulkan nya pula di opis dengan mengambil masa lebih kurang setengah jam juga. kenapakah terasa begitu hodoh hari ini dengan memakai-makai tudung licin dan selembut salju ini. dahla kulit ku bercolor seperti manggis (itam2 sitampuk manggis, sungguh pun itam dipandang manis... huhu... berpantun plak di pagi hari.) pastu pakai plak tudung dan baju berwarna sgt chantek ini, maka wajah ini lah yang diperolehi. sungguh aku tidak akan keluar dari opis untuk ke mana-mana hari ini melainkan untuk pulang ke rumah sahaja (tsk! dahla rehat 2jam 45minit arini.. huhu...) sungguh memalu-malu....

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin