Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

20.8.09

Janji di Bulan Ramadhan


dah lama dah aku tunggu ketibaan bulan rahmat dan penuh keberkatan ni. Alhamdulillah dapat gak aku sambut dalam beberapa hari je lagi. so aku dah wat janji pada diri. walaupun dengan sakit yang sedang aku tanggung yang selalu menghalang aku untuk menunaikan yang fardhu tepat pada waktu, tapi aku akan usahakan jugak agar Ramadhan kali ini tidak sia-sia dan mendapat keberkatan dariNYA. insya'allah...

"Hai orang-orang yang beriman, diwajibkan atas kamu berpuasa sebagaimana diwajibkan atas orang-orang sebelum kamu, agar kamu bertaqwa".
(QS. Al Baqarah: 183)

Selamat Datang Ramadhan yang penuh barakah. dan selamat berpuasa kepada semua serta Ampun maaf dipinta. Salam Ramadhan, Maaf Zahir dan Batin...

2 comments:

Miss Fasha said...

selamat berpuasa tengkujuh...

tengkujuh said...

Thanks Darling for the wish..
selamat berpuasa untuk miss Fasha jugak...

Salam Ramadhan!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin