Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

25.8.09

3. Hari Ketiga Puasa

Hari ketiga puasa macam biasa. takde apa yang menarik dan da'boom untuk dicerita. mungkin sebab ianya hari Isnin. hari kemalasan sedunia melanda (i really hate monday. monday bluessss...) Makanan berbuke juga sederhana macam hari-hari biasa tetapi sedikit teruja kerana adanya mata ikan yang menjadi idaman kalbu. belum sempat orang lain kopek isi ikan parang yang besar itu, aku dah aim dari awal untuk menjamah matanya yang buntang dan menawan kalbu. abis kedua-duanya aku bedal. mama dok geleng kepala je tgk anak daranya yang kelihatan sgt kurang sopan memakan-makan mata itu ikan. selesai semua aku ke masjid bertarawih. dapat 8 rakaat sebab tak tahu kenapa rasa tak berapa bersemangat hari ni. sambung witir di rumah kemudian terus menjadi sleeping ugly, air liur meleleh di pipi... huhuhuhuhu.... tsk monday! ;((

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin