Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

24.8.09

2. Hari Kedua Puasa

Hari kedua puasa jatuh hari Ahad. Hari untuk bersenang lenang sedunia. so bangun sahur dan hari ini juga dikejut oleh Enchek Tunang yang sgt senang berbangun pagi. Hari ini enchek tunang makan sahur sedikit sedap iaitu milo tarik 3 in 1 (hahahaha... milo segera sebab orang bujang) dan juga biskut gula kegemarannya. Enchek tunang cakap itupun dah cukup Alhamdulillah... sgt tidak cerewet. sebab tu saya sayang menyayang dia!!

Saya pula makan nasi goreng kampung baki berbuke tadi (jgn membazir di bulan Ramadhan ok... dan sememangnya nasi oreng kampung itu sgt sedap! tak bleh lawan mana2 kedai.) hehehe.... dan minum nescafe tarik buatan bonda yang tak bleh kalu tak kene satu hari. makan buah tamar 2 butir dan kemudian tunggu azan subuh. selesai subuh saya sambung tido balik. (sangat penat oh! lagipun cadang nak gi opis sudah kan kerja arini.)

bukak-bukak mata tgk dah siang. huhuhu... sgt malu citer dalam ini blog. pukul 10. itupun sebab enchek tunang call tanya jadi gi opis ke tidak. arini tak jadi gi opis sebab sangat penat dan banyak baju nak basuh... saya adalah manusia yang sgt malas bermain-main dengan air (alasan yang selalu diberi pada bonda. hahahaha...)

berbuke sederhana seperti selalunya. bonda masakan kuah lodeh kegemaran saya... saya suke... nasi himpit, dan pelengkap kepada makanan ini iaitu sambal telur dan paru goreng garing... semua adalah kegemaran saya.. di ingatkan di sini sememangnya saya kuat makan... huhuhu... sebab tu jadi budak gimuk yang comel. hehehehe....




enchek tunang tak jadi datang lagi arini.. tsk! sedih! last minute plak tu. bonda dah excited dah masak memasak hari ini. lepas bagitau yang enchek tunang tak dapat datang bonda kata kalu tahu dia goreng ikan je, makan ngan kicap and nasi putih. huhu... sadisss.... sampai hati bonda, masak sebab enchek tunang nak datang je sebenarnya...

sebab bersalah bonda masak sedap untuk dia, malam enchek tunang datang sebab bonda cakap nak bungkuskan untuk dia. sgt mengada-ngada enchek tunang itu... sgt memanja-manja dengan bonda saya. bonda suruh bungkuskan untuk enchek tunang apa yang ada. enchek tunang datang dan dapat lah melepaskan rindu pada superman saya itu... enchek tunang yang busyuk, saya sangat rindu kamu... (hhuhu... ingat sket ini bulan pose...) hehehehe...

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin