Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

9.10.09

DIA = Enchek Tunang, Ex-Superman, En.Jaga

Enchek tunang, Ex-Superman (siapa yang mengikuti blog je tahu kenapa dia dapat title 'ex'.hehehe...) and now en.jaga adalah manusia yang sama.satu makhluk ciptaan Allah yang bertakhta di hati insya'allah untuk selamanya.dia ada lebih dan kurang (+/-).ada buruk dan baik.ada buat perkara yang saya tak suka dan juga buat benda yang boleh buat saya tersenyum dan ketawa.saya terima dia kerana dirinya.kerana DIA.tanpa paksaan atau desakan sesiapa.rasa sayang saya lahir dari hati tanpa saya buat-buat atau paksa-paksa.mungkin bagi orang lain dia tidak sehebat mana.banyak kurang dari lebihnya.tapi saya percaya pada pencipta.pencipta agung yang menjadikan setiap makhluk di alam semesta dengan sebaik-baik penciptaan dan kejadian (subjek BM bleh dapat A++ ni!huhhu...tsk!) dan kerana berpegang pada keadilanNYA saya percaya ada suatu kelebihan yang saya boleh teroka dalam diri manusia yang saya gelarkan sebagai "DIA = enchek tunang, Ex-Supeman, En.jaga".

~T_T~

& sesungguhnya ketahuilah bahawa saya cintakan "DIA" itu kerana Allah, maka selagi Allah itu ada, maka selama itu juga cinta saya ada untuk "DIA".

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin