Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

9.10.09

Dah Tak Privasi Dah.tSk!

okie, ini adalah kesinambungan daripada entri pada 7/10/2009 yang bertajuk "Tak ber"ETIKA" lansung!

Blog saya telah dicemari oleh anasir-anasir yang sgt tak ber'ETIKA" yang saya maksudkan itu (sendiri mau ingat kalau terasa).Mereka dan membaca dan mengetahui isi hati saya yang sgt meluat dan jengkel dengan perangai orang yang tak berapa nak bagus tuh! (amik ko!)

This is my private blog okie 'orang yang terasa', so i can say what ever i want in this blog.Sape soh gatal tgn masuk blog orang pastu baca entri ~emo~ i tu and comment rasa ketidakpuasan hati anda.I welcome u untuk datang dan baca tapi kalau ada terasa dengan mana2 entri dalam blog i ni, that's your own business.Malas mau amik tahu.

opss lupe yer, mau ditekankan disini that's not me the only person yang jengkel dan rasa both of u tidak ber'ETIKA' tapi semua AJK yang ada pun sependapat.Kalu u guys pikir u guys otai dan dah banyak pengalaman, jgn down grade orang lain.Setiap manusia kejadian ALLAH tu ada kelebihan dan kekurangan.Ajar2 lah ilmu yang ada dan jgn cepat rasa megah dan meninggi diri yep!

pastu lagi satu yer nak habaq mai, kalau u guys tak cakap depan, lagi2 dalam meeting jgn nak suruh orang lain cakap depan2. Sikap u guys sendiri tu yang buat orang serkap JARANG (serkap JARANG takpe, jgn kain JARANG ~uh, siapakah itu; saya lah yang berkain jarang itu~)

Jangan emo2,just a small matter and sorry yep kalau terasa...

Jangan Marah Hah!!!! http://emo.huhiho.com
;)

::tgk tuh,orang terasa komen dalam blog saya.tsk taw!::

2 comments:

~ thalhazlin ~ said...

uh. terkezut kite nampak nama kita di pamerkan taw. ingat cik tengkujuh marah kite. huhuk. rupanya marah pada si pengecut yang meninggalkan komen menggunakan nama samaran.. apa barang. ahaha.

tengkujuh said...

thal tapikan, orang yang terasa tu siap tulis AJK BADAN. hahahaha... nampak sgt dah siapa orang ituh! kira cam dia nak tumpang glamour i gak ar kat dalam blog yang famous amous ni! tsk taw!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin