Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

17.6.10

Canvas dah ada dalam tangan.

Sangat cepat okie Live is Canvas membuat kerja tapi itupun terpulang jika anda cepat bertindak balas lah. huhhu... macam saya sebab saya berada dalam situasi teruja!

So saya dah received canvas yang di'print' gambar saya dan enchek tunang saya pagi ini. Thanks to azman untuk sume kerja2 ini. CandidSyndrome actually is the best team i have found. Sgt friendly. Contohnya, Fuad Topa. Penah contact2 dia masa survey harga wedding photography dan dia melayan tanpa rasa penat and till now kami masih berhubung dah saya sentiasa dapat update pasal perkembangan blog dia cuma rasa cam "oh! kenapa bukan saya! benci!" masa saya tak menang contest yang dia buat dalam blog dia. hehehehe... saya tak bertuah, sume pun tak menang. hehehehe....

So inilah dia canvasnya. Urusan pinjam2 easel dari jabatan pun saya dah buat and so far sumenya ok. alhamdulillah... siapa mau survey2 and tanya2, bolehlah email kat saya; tengkujuh.babe@gmail.com







pesanan penaja : hud, inilah hasilnya. so camne? interested kah mau buat yang sama? keep in touch ya hud!

6 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

hud tu i ke? haha, i like the new name, hihihihi..

ehhhhhhhhhhh, sangat jeles okay, lawa and bersih je tgk.. and sweet too.. org dia pun sweet je senyum lebar2.. pas habis majlis boleh letak kat bilik, yay!!!

sukanyeeeee...

Anonymous said...

Salam cik,mungkin u tak kenal candid syndrome tu u bole puji la,tanyalah semua photographer,semua membenci mereka.Mereka frendly ada sebabnya,hati-hati la... eh,fuad topa ni bukan yang dulu myphotographer then dia kuar dan tipu team lama dia ke?? kalo betul dia la.... fuad ni apa yg sy tahu,dia ni lain macam sikit la...
apapun,selamat pengantin baru ye.... semoga berbahgia ye selamanya...amin...

shahrilmustapha said...

Wahhh.. CS dah ada whitestudio balik ke? Niceee~

Photographer nanti siapa? Fuad Topa ke? Best.. Wak puad mmg sempoi..

Have a nice wedding ye.. :)

tengkujuh said...

hud : hahahaha... got the same idea. nak letak kat dalam bilik. hahahaha... nnt kad sampai. datang eh hud. ajak nawal sekali.

anon : uits! ya kah? terkujut gak ni biler dapat tau. sumpah tak tau. tapi kenapa musti gitu ek? tak baik betul. sebab tu kot hati tak tergerak nak amik dia as my OP. huhhuuu...

shahril : nope! my OP is Ahmad Fairus. Dah lama adore cara dia amik gambar and beside amik baju kat RK milik bini dia. hahahaha... thanks anyway..

~ thalhazlin ~ said...

cik tengkujuh, cantiknye canvas itu. leh wat hiasan dinding. cantik!

tengkujuh said...

thal : thanks thal. u need ti have 1 also. bukan selalu kan... hehehehe... walaupun kene adjust budget sini sket sana sket, last2 berjaya gak menjadikan ini satu kenyataan.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin