Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

25.6.10

Set Bilik Tidur I Like..



Set bilik tidur dah sampai last monday. amik cuti 2hari just for kemasin-kemasin all the lama2 barang. penat macam org giler tanpa bantuan sesapa. kes ragging mama kepada saya menjadi. huh!! mama sungguh kejam yer. Puas hati dengan set bilik yang dipilih sendiri walaupun bilik menjadi kecil sebab almari dan katil besar tapi biliknya kecil sekangkang kera yang kengkang. apekah?? So enjoy the gambar amatur dari camera tepon zaman batu saya. Sekian yer....



12 comments:

zLa said...

my dear, sangat chanteqq okeh! dahla i memang bias putih...nnti bilik u nampak besar yang pakai furniture putih. wise choice! thumbs up!!! double up!!!

F A R Y N said...

nanti aku nak tumpang tido..
aahahahahahaaa

~ thalhazlin ~ said...

wow! mantap lah dear.cantik & best. best!

hana yoriee said...

comelnye bilik..yg mcm wallpaper @ corak2 cendawan kat dinding kepala katil tu buat mcm mana ye?

tengkujuh said...

zla, thal : thanks sume. mmg suke putih dari dalam perut ibu lagi walaupun kulit ku gelap. huhuhuhu....

atin : ko jgn nak ngengada yer. pas aku bagi mangkuk tingkat, cik atin boleh angkat kaki yer. hehehehehe... ko jadi body guard aku diri kat pintu bilik ar tin. muahahaha...

hana : cendawan??? huhuhu... kenapa mesti cendawan... itu bunga. awak berpendapat sama dgn mak saya. hahahaha... itu saya lukis sendiri. konon2 hebat dan cantik tapi tak menjadi. ada yang cakap lalang, lagi hampeh kan. hehehehe...

Nurulhuda|Adlie said...

haha, sama dengan i cendawan chomel!! lucky u can get white bedroom set, i tak dapat, sob sob.. :)

tengkujuh said...

huda : huhu... sedih utk u. tapi takpe la dear. yg penting yg kita pilih tu kita suka... gogo mushroom!!

SyimaSyaz said...

cantek!
tp saya pilih suka bedroom set hitam...=P

tengkujuh said...

Syima : warna tak penting sebenarnya. yang penting apa yang kita pilih tu, yg kita suka and 1 more thing, kene pandai hias2 kan nya.. kalu dah hias, yang tak cantik pun bleh nampak cantik tau! lagipun, hitam senang jaga kan? ;)

BitsBest said...

hi..
cantek nyer set bilik tido ni.
kalau tak keberatan bole tahu di mana dan berapa harga beli coz sy pon mmg mencari set warna putih...dan amat tertarik design yg anda beli ni...prepare for my wedding ;)
thanks..

ummu said...

salam blh taw dimana kedai set bilik tidur putih ni? plz

tengkujuh said...

Set ni sy beli di cavenzi di jln pahang. Tp kn wak, sy rasa lg byk cantik2 di ikea. Ce try tgk di web ikea. Kalu sy kira2, harga sy beli di cavenzi sy bleh dpt lg cantik lg di ikea... :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin