Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

26.6.10

Facial Treatment b4 Hari Bahagia

Hari ni dengan semangat nye, pagi2 dah keluar dgn enchek tunang nak gi wat facial treatment. sampai breakfast pun kami tak amik. hehehehe... kalu saya excited, tuan-tuan dan puan-puan boleh tgk gambar kat bawah siapa yang terlebih excited. Kami ni dikira special kes coz my cousin tak buat for lelaki. female only ok, bukan unisex. so saya dan enchek tunang dah pegi tokmoh mintak air jampi and minyak senyonyok untuk buat cousin saya cakap ok and agree nak facial muka enchek tunang. hahahaha...

::before apply mask::

::after::

enchek tunang yang 1st timer and dengan harapan akan kelihatan putih setelah treatment dengan semangatnye nak wat dulu. so kasi chan la kat dia... hahahaha... abis merah2 muke tunang saya. kesian kat dia tapi dengan egonya dia control macho. menyampah sungguh! saya pun joint gak coz dah lama sgt tak buat. so far my cousin said, muke saya takde problem. tapi siapa tahu kan, tibe2 kuar seketul or berketul2 jerawat dah nak dekat2 kawin ni. padan ngan muke haku! eee... mintak dijauhkan le yer...

location facial dibuat : comey beauty spa
owner : kak anaz
address : seksyen u3, tmn subang perdana, shah alam

::the spa::

4 comments:

kay kamal said...

lol sgt comel! diorg ade bridal package tak? i pon org shah alam. mana tau bole amik ni nnti ke

amElyn said...

hi sis!
first time singgah blog akak..
hehe.kuat mengarut yer! hihi.im following u btw~
feel free to drop by n share some info or any tips on wedding preparation eh! thanks kak!!
mmuah3!!
kumakikaeamelyn@blogspot.com

p/s : wahh.dah nak kawen da!! congrats btw~

tengkujuh said...

K.K : butik dia tak offer untuk pasangan. female only but like i wrote in my entry, kami special kes. hehehehe... lagipun owner dia my kupu2..

amelyn : thanks sebab sudi singgah blog yang buruk dan usang ku ini. hahahaha....mengarut penting bagi seorg blogger tau dik. baru enjoy and ini je tempat yang kita boleh mengarut cencurut pun. hahahaha... selamat menempuh alam darah manis and jemput lah datang akak punya big day on 4th of july ni. masuk kat FB, ada kad. jemput datang eh!

amElyn said...

wahh!! best3!!! i.Allah ada rezeki nak datang!! hehee.
hihi.tau takpe.nanti lin tengok n try carik akak!! thanks!!! mmmuahh3!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin