Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

14.6.10

Canvas OK! and i LIKE!

Saya dan enchek tunang secara berduet telah pun membuat keputusan nak pilih gambar yang mana satu untuk kami print atas canvas nanti. dan gambar yang menjadi pujaan hati adalah gambar kami yang second kat entry sebelum ni. hehehehehe....

Mau lihat hasilnya. Kami bagi gambar yg tidak di'edit' serta tidak ter'cemar dan CandidSyndrome telah 'mencemar' dan 'mengeditnya' dengan baik dan suksessss maka, inilah hasilnya: jeng...jeng...jeng.....

::Saya suka gambar ni walaupun ianya simple. heeee..... =)

3 comments:

kay kamal said...

tak nmpak la bj bride groom?

Nurulhuda|Adlie said...

boleh share dengan i tak harga buat canvas, pls pls, hudabakar@gmail.com

tengkujuh said...

K.K : a'ah kan. but this pict jer yang kami agree bersama tanpa ada argument. hehehehe... boleh?! decide gambar pun gaduh ktorg ni tau...

Huda : okie dear. anything to all B2B in this world. hiks! will email u later.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin