Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

28.1.10

.Hantaran.

Best tgk orang buat hantaran and salute org yang kreatif dan pandai buat hantaran. Tgn saya adalah tgn bangku dalam erti kata lain memang takde seni. So untuk gubahan hantaran nanti mau serah pada yang pakar yang lain dan tidak bukan, my untie; Cikna. Seorang yang kreatif tahap dewa dewi. Sentuhan selalu cun memanjang. Cumburu haku!

Dalam perjanjian kedua pihak (my pihak and enchek tunang punya pihak), memang takde hantaran. Takde sepersalinan bagai. Mama cakap BERSIH. Bermaksud duit hantaran je yang wajib tapi depa tak halang la kalu saya dan enchek tunang gatai nak gak wat hataran. Kos sendiri tanggung ar... huhhuuuu... Depa Kejam Sungguh!

Kerana mereka kejam, oleh itu kami berdua pun berlaku kejam terhadap diri sendiri dengan berjanji untuk berbalas hantaran walaupun kami kekurangan budget untuk beli barang hantaran. Kejam sungguh kan? hehehehe... padan ngan mukahaku.

Antaran barang yang nak dibuat hantaran adalah seperti (cewah! skema sungguh.):
1. Al-Quran (wajibalhunna)
2. Sejadah
3. Sirih Junjung
4. Minyak Wangi
5. Wet Suit
5. Jam Tangan
7. Coklat
8. Kek
9. Buah-buahan
10. etc (maksudnya tanya kat enchek tunang; "apa lagi lu mau??")

Hantaran untuk saya? Entah. Saya pun tak tau enchek tunang bagi apa. Boleh? Malas mau amik pusing, dia bagi saya amik sebab takde dalam perjanjian kan.. so kalu bilangan hantaran sama pun tak kisah gak sebenarnya. Saya rasa ler..betul ke? (+_+)blur*

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin