Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

2.2.10

Kekalutan Mencari Make Up Person

Pelamin ok, baju ok, cameraman ok, katering pun ok, pastu tetiba teringat, sape yang nak make up kan masa hari bahagian nanti? bedebusshhh... terasa cam nak antuk kepala jek kat dinding. itula akibatnya sebab amik asing2 tapi nak wat camne sebab pelamin datang sekali dengan pakej catering pastu masa gi booking baju kat rumah kebaya, tanya ti untuk hired make up person sekali tapi hampa sebab dah di booking itu olang mekap2. so msg e'one, my friend yang pandai andam2 ni dan sekali lagi dihampakan dengan jawapan "i think i dah ada cust lah on that date". terus stress dan bahana nya dilemparkan kepada enchek tunang. padan ngan muke dia! tsk!

Tetapi hari ini saya telah diselamatkan oleh Sue Derina ataupun kak sue yang best. with a reasonable price and good advice by phone saya telah mem'booking' kak sue untuk majlis pada 04/07/2010. alhamdulillah.... tak yah kalut dah. balik ni kene masuk duit booking dalam akuan kak sue dan seterusnya adjust budget kerana budget ku sudah lari lah. huh!! mama tolon!!! kakak-kakak sedara ku yang prihatin lagi cantik dan bijak sana, tolon!!!! (masa ni la kene puji melambung, mau dapat sponsor. hehehehe....)

4 comments:

Xora said...

Sue Derina nye work ethics amat bagus. Kawan saya nye kakak tunang, dia mekapkan. dia sangat bagus dari segi attitude. dan mekap dia mmg la cantik!

tengkujuh said...

hehehe... thanks xora. memang pun. indeed she's really friendly and tak lokek ilmu. banyak benda dia share and kalu tanya mesti dia jawab dan kita pun rasa puas hati. highly recommended.

cheyatt said...

hohoho...mau lari mane itu budget??? mama wewet..nnt kita olang discuss itu detail wit u, k. faiz n ucu...maybe bole tolong aper yg patut...maybe benda2 dlm goodies bag tuh kitaorg bole tolong kot....or anything yg u dreamkn..just name it...n will try to make ur dream come true...hahahaha...sgt sronok...

tengkujuh said...

huhuhu... inila kakak sedara ku yg prihatan lagi cantik dan bijaksana. tochei2 so much. jasamu akan ku kenang semasa daku pergi honeymoon nanti. hehehehe... ok2. kita bincang on 28th Feb nanti lah ek. thanks again kak ti.
::Baju merah Mak Nyah ikut warna tema kawin i dah buat? buat tau. sekali dengan amir neutron dan adik2nya. hehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin