Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

3.2.10

Kad Kawen Sendiri Bikin

Thanks to Eazy from Belog Cinta Dua Hati kerana announced pasal blog kad kawen D.I.Y. hehehehe....

Experiment kad kawen saya berjalan lancar dan jayanya. hehehehe... sukeee....

So skang for orang blok, saya dah ada kad kawen yang akan di'print' sendiri untuk diberi pada mereka. Save sket! huhhuuu.... mula-mula ingat nak photostat jek tapi cam tak best ar plak.

Diantara kad yang berjaya dihasilkan:

::love brown color so much::

::white & silver = elegance::

::sweet je kan::

Save the date card pun dapat buat... huhhuu... bleh wat digital invitation on FB nanti. sukeee lagik!


::link untuk wat kad ni kat sini::

p/s: thanks again to Eazy

7 comments:

eazy said...

haha sayang :)
best kan wat mende ni
boleh jadik addict taw.
hari hari mesti mawu design :)

ajjah said...

cantikk :)

tengkujuh said...

eazy : memang addicted dah pun. tak puas. rasa cam ada je lagi yang cantik. hehehehe

ajjah: cantik ker? thank u. thanks singgah blog saya.

~ thalhazlin ~ said...

awak, kite vote no 2. nampak mahal n eklusive gitu

tengkujuh said...

hehehehe... thanks thal! sume cantik kan? try ar buat. hiks!

Miss A said...

cantik...cane awak buat ye? guna tools ape? thanks 4 sharing..

tengkujuh said...

Miss A dear. Dalam entry tu saya ada letak link untuk wat kad ni. so selamat mencuba. anda pasti akan teruja seperti saya. hehehehe....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin