Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

27.1.10

Idea For Pre-Wedding Picture

Bila cakap pasal bergambar, saya memang *chiker. Pantang tgk camera, mesti nak bergambar. Pantang tgk orang nak bergambar, mesti terkedek-kedek lari cakap nak joint... nak joint... buruk prangai haku. tsk!

For hari bahagia, macam orang lain gak, saya teringin nak gi amik pre wedding picture. sgt sukeee... hehehehe... gatai! So session tu masih dalam perancangan dan peringkat survey. in door or out door doesn't matter. As long as dapat offer yang best!

thingking of jeans and t-shirt for pre wedding outfit. takmau fancy2 sgt. so ingat nak beli couple shirt from couple shirt store punyer blog. and this is the couple shirt design yang ada dalam kepala otak walaupun dorang offer banyak lagi design yang cantik2.


syarat untuk pre wedding adalah bersopan santun dan tidak OVER (ini posan mak den!) Baru pre-wedding jgn hengat macam dah lansung wedding nya. baik omak, den paham.

takmau extra touch or over touch (apakah?). Mau happening and gila2 punya action. takmau yang romantic and jiwa2 sebab nanti kalu jiwa kacau akan terus ajak enchek tunang kawin lari sebab dah tak sabar. hahahaha.... sekali lagi gatai!

So far setelah penat bertenet walking dan terjumpa lalu jatuh cinta dengan moment dalam gambar-gambar kat bawah ni. mostly in-door session kat dalam white studio. giler best macam giler kentang. hehehehe....

simple

simple yet elegance

s.m.a.r.t

action melompat lebih tinggi adalah wajib, heeee

simple and fun and funny = happening

love the red sofa in white studio room
(plz ignore the lovely couple - info : the lady is my TKP. kantoi!!)


outdoor session yang tak over sgt. theee


*chiker : kegilaan bergambar sampai bleh masuk tanjung rambutan especially amik gambar sendiri. hahahaha....

p/s : all pictures above - credit to wow photo studio, ahmad fairus FB and WLT blog. love it!

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin