Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

25.12.09

mudahnya manusia itu lupe

jiwa aku terlalu kosong,beku.pahit untuk aku telan semua ni.tapi semua telah tertulis dan ditakdirkan oleh Allah untuk ku.aku pasrah dan redha.Ya Allah,kenapa kau duga aku sebegini hebat Ya Allah.Aku tak kuat seperti yang semua orang sangkakan.Dia aku letak terlalu agung dihati.Orang yang bakal mengemudikan pelayaran hidupku sampai aku mati tapi kenapa kepercayaan yang aku beri diganti dengan pengkhianatan hubungan suci ini.lulur hati.jiwa kosong dan rasa seperti dibunuh diri aku ini tatkala aku tahu apa yang dilakukan dibelakangku. Subhanallah...

Besarnya dugaan mu Ya Allah.Apa yang perlu aku lakukan lagi.Musnah semua harapan dan impian yang aku bina selama ini.Semua persiapan sudah aku lakukan.Adakah aku boleh memaafkan dan terus meletakkan harapan pada orang yang sudah mengkhianati diriku ini.
Subhanallah...

5 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

u nape ni? is everything okay? i harap sume dah okay by the time im writing this, banyak2 bersabar..

Hartini Omar said...

haish.. kenapa ini kedengaran kronik dan serius?? sabar sis.. sabar.. dugaan tuh.. be professional and reasonable k. there must be an explanation to whatever happens..

all the best cousin!

~ thalhazlin ~ said...

cik tengkujuh. kenapa neh? lain macam je entry kali neh? apapun, harap cik tengkujuh sabar ya. selidik betul-betul. biasalah , dugaan bertunang. be stong, dear!

Jose Ramon Santana Vazquez said...

...traigo
sangre
de
la
tarde
herida
en
la
mano
y
una
vela
de
mi
corazón
para
invitarte
y
darte
este
alma
que
viene
para
compartir
contigo
tu
bello
blog
con
un
ramillete
de
oro
y
claveles
dentro...


desde mis
HORAS ROTAS
Y AULA DE PAZ


TE SIGO TU BLOG




CON saludos de la luna al
reflejarse en el mar de la
poesía...


AFECTUOSAMENTE
TENGKUJUH

DESEANDOOS UNAS FIESTAS ENTRAÑABLES OS DESEO FELIZ AÑO NUEVO 2010 Y ESPERO OS AGRADE EL POST POETIZADO DE LA CONQUISTA DE AMERICA CRISOL Y EL DE CREPUSCULO.

José
ramón...

ComeyBelako said...

hopefully things getting ok. take a good care of yourself. life must goes on.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin