Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

22.1.10

Banyak Benda Berlaku Kala Sunyi Itu Datang

salam...

Lama betul tak update blog. Ingat mau lupa kan saja tapi terasa sayang plak. I'm created this blog at the 1st place to share my idea on Wedding and also to story to all my blogger friends on my journey to Hari Bahagia. Tapi biler enchek tunang buat hal, dugaan besar datang, saya JATUH. Jatuh dari tempat yang sangat tinggi. Sebab tu ada yang berpesan jangan terbang terlalu tinggi kalu jatuh pasti parah. And thats what had happen to me tapi skang dah Al'hamdulillah. Everything come back to normal but inside me nobody knows. i'm strunggled untuk bangun semula. Bukan mudah sebenarnya but i have to do for the one that i love the most in this entire world; my mum.

I keep on saying to myself that i'll married him becoz of ALLAH and Rasulullah. Ketakutan akan Rasulullah tidak mengaku umat mengatasi segalanya dan atas sebab itu perjalanan ini saya masih teruskan walaupun perit dan luka masih merah dan berdarah.

DOAKAN SAYA AGAR SAYA TABAH. Amin.. Insya'allah.

3 comments:

Mrs Drac said...

apepun bnyk2 bersabar ye cik tengkujuh..jodoh dah ditetapkan Allah..kalo dah jodoh dengan si dia..cabaran berliku macam mane pun akan disatukan jgk..doala yg baik2 je..

F A R Y N said...

awet,banyak bersabar ok...dlm jangkamasa nak jadi seorang isteri ni,mmg akan byk dugaan dtg..aku tau ko kuat...tabah ye.. :)

tengkujuh said...

thanks babe! doakan yep!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin