Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

23.12.09

update kawin-kawin

so dalam jangkamasa lebih kurang 6bulan saja ni. yang saya dah prepare adalah seperti; katering, pelamin, hantaran (baru satu jek. huhhuu...tsk!), kursus kawin pun dah gi, list jemputan dah almost complete tapi kad je blum tempah lagi coz ingat nak wat lain dari yang lain sket.dah discuss dengan enchek tunang and alhamdulillah he's agreed dengan cadangan saya untuk kad tuh.finally!antara discussion kami yang berjalan lancar walaupun dilakukan di dalam firefly enchek tunang sahaja.

katering wahidah booking dah kat Pengantin Eksklusif. Kursus kawin aritu amik kat Zura's Akademik kat bangsar. Ok gak lah servis dan ceramah dia cuma saya dan enchek tunang rasa cam kelangkabut je co'ordinator dia tu.actually diorang ni famous atas dasar ramai artis yang joint kursus kawin kat akademik diorang and diorang memang dah lama wat servis ni.lebih kurang 20tahun (from what they mentioned to us lah).so sijil kursus kuar arini but enchek tunang decided not to take it today.musti ramai orang kata dia.saya ikut jek.pessenger kan...

so ada beberapa perkara lagi yang perlu perhatian macam mekap, baju nikah and sanding, doorgift, bunga pahar, makanan untuk majlis akad, photgrapher, videographer, dan banyak lagi benda kecik2 lain yang sangat memeningkan kepala.sangat ingin mintak tolong dari pembaca2 yang budiman yang mempunyai idea dan apa2 saje komen membina yang dapat membantu saya menguruskan majlis hari bahagia.sgt stress ok.ditambah dengan kerja di opis yang menimbun.tak terkejar nak wat semua dalam satu masa.kadang2 rasa cam nak give up jek.tapi dah tak bleh dah..

pertolongan dari segi idea dan komen membina amat2 diperlukan. TOLONG YER!

2 comments:

F A R Y N said...

awet,kalau photographer & videographer tu aku ley sajes la...nanti aku kasi contact person eh...

tengkujuh said...

Thanks fatin. really appreciate and memerlukan kalu the one yang dapat offer dengan harga yang berpatutan.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin