Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

23.12.09

Entri untuk kawan

CIK PUAN BUNGA

dalam pada menguruskan agenda hidup dan urusan kerja, kadang2 hati terdetik pasal teman blogger saya yang sorang ni.sangat rindu dengan entri2 dia yang menarik dan da'boom! kalu baca entri2 dia musti terkesan kat jiwa.lebih2 lagi kalu yang berkaitan dengan en.lebah enchem dia.satu ari tu, dok bukak blog and nampak entri enchek lebah pasal kondisi cik puan bunga patutlah dah lama blog dia tak diupdate.terus berdoa dalam hati moga ALLAH kurniakan kesihatan dan kesejahteraan kepada cik puan bunga.pada sesiapa yang tahu akan perihal cik puan bunga,war2 kan lah pada kengkawan blogger.semoga cik puan bunga cepat sembuh. amin..

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin