Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

10.11.09

What Gen Y Lady will Do

i'm a generation Y lady. So what do u guys think gen Y lady will do when they get boring and tents? this is what i did when i get soooo boring in life:
1. talking to myself in every single thing that i do
2. karaoke'ing in bathroom and 'sumbangsi' my suara
3. changed lappy wallpaper like ten times in a minute
4. changed template blog
5. basuh sume baju termasuk baju yang dah basuh
6. lipat baju yang dah dilipat
7. tengok balik my ex's photos(masih simpan ok for future reference.ada saya kisah enchek tunang cakap apa!)
8. bakar-bakar kertas dalam bilik sampai mama's got panic and jerit "apa yang terbakar tu sambil pegang fire extinguisher"
9. campak handphone kat dinding sampai HP to berkecai then pasang balik sambil cakap "are u ok, sory3x..."
10. pakai stokin dalam rumah tak bukak2 and ski'ing wif that stokin kat lantai umah.
11. baca sume novel yang ada laju2 or baca kuat2 macam story telling ataupun macam baca berita (fun!)
12. makan, makan, makan dan makan (20times in a day?? yes ofcoz!)
13. go for movies. do marathon.
14. go for window shopping. not only go watching butik by butik but trying all the baju yang berkenan than letak balik sambil geleng2 kepala and mumbling to myself, "kenapalah tak muat'. ofcoz lah tak muat,amik saiz 's'!

2 comments:

Mrs Drac said...

ops..tgk gambo ex is the big no..no
heheh
nanti musykil dengan diri sendiri camne leh couple ngan diri beliau pada satu ketika dulu..bole jadi pengsan=p

tengkujuh said...

huhhu... for is a big yes yes darling...
just having fun but have to neutral my mind and always think +ve.
agree dear?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin