Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

10.11.09

Bunggar Manggar DIY by Mama's

So skang ni isu bunggar manggar dah settle. Mama volunteer nak buat bunggar manggar for my hari bahagia using her bintang-bintang berkelipan yang diperbuat daripada straw. This bintang-bintang pernah popular satu waktu dulu where all people around the world (macam yer je satu dunia punya orang.hehehe..) berkejar-kejar nak belajar buat dan straw pun abis semua kat kedai. Masa tu lah straw wujud dalam macam-macam warna. My mama's tak terkecuali dari mendapat bahang straw ni. Mama buat bintang sampai penuh rumah kitorang dengan bintang-bintang ni. Langsir pun pakai bintang, balang-balang kat umah penuh dengan bintang. Skang ni bile bahang bintang dah berlalu, banyaklah bintang-bintang kat umah kitorang ni terbiar.

At one time, mama pernah buatkan my cousin kat S'pore bunggar manggar dari bintang ni. Memang cun. Sume orang tanya my cousin tempah kat mana. Cantik. Tapi mama cakap mama dah lupe nak buat but she will try her best untuk ingat balik and buatkan untuk saya. So sgt suke... lain sket dari yang lain. Betul tak??

So skang ni, tunggu.... satu ari nanti pas mama siapkan my bunggar manggar, i will post one entry about DIY bunggar manggar ni and at the same time upload the pict.

::bintang-bintang mama's dalam salah satu vase kat rumah.believe it or not::


Pesanan Penaja : kenape eja "bunggar manggar" macam ni??

3 comments:

F A R Y N said...

aku rasa masa kita form 3 dulu kan...benda2 straw ni dok pemes...ehheheeheheh...

awet..aku tak sabar nak renjis2 ko nanti..yey yey yey

YuNyLoveSYou said...

tak dapat bayangkan bunggar mangga dibuat dgn bintang2 ni?? hehe mesti lawa!! dan lain dari yg laiN! tak sabar nak tunggu entry bunggar manggar ini!!

tengkujuh said...

huhhu... best kan? best kan? best kan?
tapi kalu tak nak kawin bleh?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin