Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

8.11.09

Kurang 8.Bulan je lagi

ok! memang tak banyak masa yang tinggal untuk saya membuat persiapan. tapi dalam hati selalu cakap lambat lagi. kurang 8 bulan je lagi tapi takdak satu happa pun yang saya dah buat. serius! ini serius....! apa yang penting? KERJASAMA! tapi saya tak mendapat kerjasama dari enchek tunang. dia adalah tersangat sibuk dengan jadual coaching nya dan benda2 lain yang sememangnya menjadi penghalang untuk kami duduk berbincang dan BEKERJASAMA. jangan nak kata duduk berbincang dan bekerjasama, nak kuar dating ujung minggu pun susah. dating dengan meja usang je saya tiap-tiap ujung minggu. cuba bayangkan betapa bosannya idup saya. cuba bayangkan! tapi saya selalu buat tak tahu dan redha. malas mau pikir banyak2. buat kepala serabut. kalau jadi, maka jadilah (kunfayakun). kehidupan sehari-hari kat dunia ni kan dah tertulis (bunyi macam orang hampa ja..) so let time do all the work (apakah??)

tiba-tiba hati dalam ada cakap bisik-bisik, kalau tak mau kawin boleh tak???
~dalam dilema dan segala keputusan perlu dipertimbangkan~

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin