Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

7.11.09

Terimalah Akibatnya

Sape soh cari pasal tunang-tunang dengan atlit sukan? So skang ni,terimalah akibatnya. Padan ngan muke. Selalu kene tinggal. Pastu buat endah tak endah jer.

Memang macam tu eh orang sukan ni? Keras, Kasar, Konon-konon Kuat, Koyo, dan pelbagai "K" yang lain lagi. Tak Suke betul!

Hati orang sukan ni lain macam sket. I've experienced all. Terasa hati tu takyah cakap ar berapa kali. Makan hati lagi lah selalu and bile cakap yang kita makan hati orang sukan akan cakap "ok apa makan hati dari jiran sebelah rumah tu, hari2 makan tulang buat sup." Patut tak? Memang tak patut!

So skang ni, terimalah akibatnya sebab i have choosed orang sukan to be my hubby. Padan ngan muke sekali lagi. Makan lah hati hari2!

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin