Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

31.10.09

Entri ke-100 yg berEMOSI. kalaulah...

kalaulah aku boleh turn back the time. kalaulah...

kalaulah aku boleh decide what best for my life and just says "adakadabra ka boom" and semua yang terbaik yang aku impikan akan jadi kenyataan. kalaulah...

kalaulah meja usang kat opis ni boleh bersuara, tentu2 dia akan cakap, "ko ni takde life selain datang opis 7ari seminggu dan boleh tak kalau kau biarkan aku berehat sehari. sehari pun cukupla. kalaulah...

kalaulah aku ada keupayaan untuk buat hidup aku lebih bermakna dari sekarang ni. kalaulah...

kalaulah aku boleh buat keputusan yang muktamad dan bersedia untuk jalani hidup ni sorang diri. kalaulah...

kalaulah aku boleh..., kalaulah aku mampu..., kalaulah ada..., kalaulah...
http://emo.huhiho.com

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin