Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

25.10.09

Tak Mau Cerita & Bagitau Semua Dah

Hai Peeps... (aouchh!! its so not me!)

I pompuan melayu.Ikut adat resam nenek moyang.I orang Islam.Yang sentiasa mengikut sunnah Rasulullah dan berpegang pada Al-Quran so apa2 pun mesti mulakan dengan BISMILLAH dan disudahi dengan ALHAMDULILLAH.Kitakan orang Islam so lepas BISMILLAH bagilah salam; ASSALAMUALAIKUM... (kan sedap didengar dari peeps sana peeps sini.~dah tukar profession jadi ustazah plak? oh!ustazah je ker yang bleh cakap cam gini?tak salah pun kan kalau i mengingatkan~)

Okie.Entri ni just nak bagitau yang dah tak best dan tak cool dah nak citer pasal kawin-kawin and hari bahagia dalam ini blog yang cam famous amous sebab i tahu yang ada orang opis i dah dapat menghidu kegiatan murni i menulis blog.To be frankly, i memang suka menulis.Menulis tulisan yang tidak dibataskan macam dalam exam (350 patah perkataan saja,lebih dari 500 patah perkataan,tatabahasa kena jaga,ejaan kena betul etc etc).Oh pleaseee....ini blog ok!bukannya DEWAN BAHASA DAN PUSTAKA ataupun OXFORD DICTIONARY.so ikut suka i lah i nak eja dan buat ayat macamana. (kenapa aku ~emo~ tetiba plak ni?Sila cepat sedarkan diri!)

Oh oK,berbalik pada tajuk.Tak mau cerita dan Bagitau semua dah.I have make one restriction to myself and to my blog.I dah takmau citer pasal kawin-kawin and persediaan hari bahagia i dah (macam ada orang nak tahu je kan?huhhu..tsk!)sebab i tak nak orang yang datang majlis i tu nanti dah tau dah i nak buat tema color apa.dah tau dah i nak bagi doorgift apa,pelamin i macam mana,i pakai catering apa.kan dah tak cool dah tuh!tak surprise ar Hari Bahagia i nanti.betul tak?

Lagi hampeh kalu-kalu ada blogger lain yang rasa cam i ni hebat pastu cam benci je aku ngan minah poyo ni.semua nak citer.lagi tambah hebat kalau dia dedicate satu special cynical entri untuk i dalam blog famous amous dia (maaf cik puan bunga kalu terasa.huhhu..tidak ditujukan pada sesiapa.very general ok,statement i ni).

Ini bukan bermaksud i tak nak citer lansung apa2 yang berkaitan dengan kawin-kawin ni tapi i akan bataskan sket ler.setakat nak kongsi idea dan cerita benda-benda menarik pasal kawin-kawin ni apa salah nya...bertukar idea.beside i tak nak kehilangan kawan-kawan blogger yang best macam cik puan bunga,thalha,kak zura,fatin kawan ku yang telah menjadi kejam itu,cik seroja,kak sukicida dan lain-lain.Saya sayang anda semua!


Pesanan Penaja: aku pun tak tau kenapa entri ini diadakan.jiwa adalah sgt kosong pada ketika ini tetapi tangan terasa gatal mau menari-nari di atas keyboard lappy klasik yang dibeli menggunakan duit perkeso arwah papa ku ini.

7 comments:

F A R Y N said...

ala awet...
lantak pi la org kata..
aku suka je baca preparation ko pasal nak kawen2 ni...


awettttttttttttt...
aku tak kira...
huhuhuhuhu

kalau tak..aku buat entry khas untuk ko ..hahaha

ComeyBelako said...

Adik, just be yourself. Kalu nak pikir apa orang kata...end up you will be very exhausted one day. As long as your partner ok with it, it should be fine. Take care!

tengkujuh said...

huhhu...thank you to both of you. u guys really my supporter.
cayok2 to myself.

F A R Y N said...

lupa nak kata..sila maintainkan cara ko berblog...baru lah sedap sket mata aku nak baca..hahaha



p/s: sila buat xtau kat org2 yg dengki tu ok..diorg tu minat ko dalam diam tu...hehehe

tengkujuh said...

uits...dah tak sama ke tin aku berblog??? ini masih AWET yang sama dong... cuma stress sket jek dengan orang yang suka kepochi ni!

~ thalhazlin ~ said...

wah. kite baru balik jb, habis ptk. baru terbaca entry ni. ala. dah tanak ke cite kawen-kawen? lantak pi lah kalau ada owang nak mengata. kenangan tu.. preparation hari bahagia. apa tak besh pulak tulis kat blog? huhu

tengkujuh said...

huhhu... thal, tgh sedih ni....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin