Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

27.11.09

Cerita Lepas Terjaga dari TIDO yang Lama

Salamsss...

Lamanya saya tido. tak terbela dah blog yang macam famous amous ni. tsk! so semasa tido, some1 telah menggantikan tempat saya dan melakukan aktiviti harian saya. dia tulis dalam DIARY tapi tak banyak sgt aktiviti yang dia lakukan. huhuhu... apekah?! hahahaha... actually just nak update story ni....:

MAJLIS ANUGERAH SUKAN WPKL

ikot enchek tunang gi majlis anugerah sukan bersama-sama suku sakat sukan dia. kesimpulan event; moderate. biasa2 aje but congrat to enchek tunang punyer anak buah; EIJI. she's win olahragawati harapan. enchek tunang pun nampak bangga jek coz he's the one who responsible in planning for this little girl punyer success. as a coach, he's always want the best for his anak buah. sgt garang ok when enchek tunang tgh coaching. i always support him in everything that he likes to do. sport ni memang passion dia. so, update sket gambar on that event.


walau apapun, yang paling penting, i've discovered something. saya sudah GEMOK tahap CIPANZi! tSk!!

2 comments:

~ thalhazlin ~ said...

wah, lamanye cik tengkujuh tak update. banyak program rupanya. hihi. selamat hari raya aidiladha :)

tengkujuh said...

hai thal... a'ah,lama kita tak update. tertido. hehehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin