Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

27.11.09

...is currently reading...


BEST sangat.received this book from my sister in law kat LONDON.she send back lots of books.she's a book lover and sebab dia gak lah saya pun dah memulakan semula hobby mengumpul buku cerita.walaupun dah banyak buku saya yang mama donate kat orang tapi lepas ni after kawin dah ada umah sendiri i can decorate one room kat rumah as my library.best plak biler terpikir idea2 yang camtu.tak sabarnyeee...

2 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

bestnya dapat buku from london, i love reading too, skrg i ada 10 kot terbengkalai, beli je lebih.. otak tak tenteram seperti biasa mau membaca baca.. :)

tengkujuh said...

huhhu... best kan! banyak nya yang terbengkalai. kalu otak tak tenteram, buku lah ubatnya. cuba TRY. hehehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin