Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

13.8.10

Puasa - Hari2 Mengidam


::gambar2 di ciloki di sini::

Dah 3 hari puasa dah hari ni kan? puasa tahun ni lain sket sebab dah berdua. tapi sebab masih tinggal dengan mama, so rasa macam sama dgn tahun-tahun lepas jer. sebab? sebab mama yang masak. hahahaha... tsk pemalas kan! 1st day puasa mama masak meehoon singapura, 2nd day puasa nasi goreng kampung. semua prebet saya! sgt suket yep! dan kalu nak tahu, dari hari pertama puasa sampai hari ketiga ni, saya asik dok mengidam makan itu ini jer. masa 1st day puasa tu rasa cam nak minum air tahu panas. dapat tapi bila dah saji untuk puasa, saya dah terletak ais so tak jadi panas la air tahu tu. jadi air tahu sejuk. okie gak ar walaupun tak minum ais. dapat jamah sket pun jadi la buat ilang rasa teringin.

2nd day plak rasa sesangat sangat nak makan donut. donut gula yang murah tu jer. bukan dunkins donut okie... selera org kampung jer saya ni... dan hari ni. hari ketiga puasa, rasa cam nak makan ayam percik plak. apa kes la saya ni. tahun2 sebelum ni takde plak rasa nak makan apa2 masa puasa. bedal je apa yang ada atas meja. beli jer apa kuih ker air ker untuk berbuka. dan saya perasan, rasa teringin dan selera saya tu makin hari makin besar. makin berkehendakkan yang bukan-bukan dan mahal-mahal. so jaga-jaga enchek suami, awak la sasaran saya untuk tunaikan apa yang saya teringin tu nanti. miahahahaha... (ketawa cam jin jahat - bulan puasa takde setan so pakai jin. setan kan dah kene ikat)

::tgk ayam percik ni. sedapnya.... born appetite::

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin