Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

19.7.10

Sambut Menantu - Lahat, Perak

Majlis sambut menantu berjalan lancar. Alhamdulillah... ada sket gambar untuk tatapan semua. Kuning yang sgt hodoh dikenakan pada saya tapi saya tetap rasa bangga dengan pilihan keluarga mertua. Kan org tua2 bilang, masuk kandang kambing, kene la mengembek, masuk kandang lembu, kene la bunyi 'mooo'. hehehehe... what ever it is, i love encik suami. Moga kami kekal bersama dan bahagia sampai syurga. Amin...

::gigi jongang yg satu tu tak bleh tahan, tapi encik suami kata, itula yang mahal. hehehe::



::restu by bonda tercinta; love u mummy::


pesanan penaja : more photos, click here.

5 comments:

F A R Y N said...

awet,maybe ko rasa tak best sbb tak penah pakai kaler terang mcm ni..

bak kata wan...cun ar kak engku!

hahaahaa

Mrs Drac said...

da tgk kt fb...cantiklah..suke makeup..aiseh dua2 majlis pun makeup santek sangat

tengkujuh said...

ATIN : mengong mung ni! nak kene mung ni. wei, bilekah mau berjumpa. aku nak bagi mangkuk tingkat ni.

mrsdrac : tebal make up kat perak ni. dah macam opera cina dah saya rasa. ada 5inci tebal rasanya. hehehe... thanks anyway

GeNgKaPaK said...

hodoh2 pn lawa gak la my new kazen ni..ahakss

tengkujuh said...

GK : hahahaha... kompem Satay Kajang balik Malaysia nnt. hahahaha....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin