Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

7.7.10

Picas Kawin - THE FINALE

Mau tak mau, aku upload gak gambar kawin untuk dikongsi oleh semua kengkawan blogger. aku bukan lah blogger yang aktif pun tapi aku happy sebab dapat jumpa kengkawan blogger yang best sgt.

Alhamdulillah, majlis Hari Bahagia berjalan dengan lancar dan meriah. Pertolongan saudara mara sangat aku hargai. Di saat2 ni baru aku rasa, aku bertuah punya makcik, pakcik, sepupu, anak saudara, atok dan nenek yang banyak menyokong dan membantu. Dorang tak biarkan pun aku terkontang-kanting buat semuanya sorang diri. Call je nak mintak tolong or nak mintak anta pi memana, berdesup dorang datang dan berdesup tangan dorang hulurkan. Menitik airmata aku saat aku dan encik suami berbual tentang majlis bahagia kami. Aku cukup bersyukur saat ni kerana ALLAH kurniakan aku suami yang penyayang, ibu yang selalu menyokong dan memberi semangat and also kaum keluarga yang sangat membantu. Aku bangga menjadi cucu kepada Haji Yusuf Tanda dan Ali Dawi. Aku bangga punya keluarga seperti mananya hari ini. Dan aku bangga punya keluarga baru yang terima aku seadanya aku. Amin....











pesanan penaja : visit my cousin flickr untuk gambar lain. thank you! =)

6 comments:

~ thalhazlin ~ said...

tahniah dear!
semoga kekal bahagia hingga ke syurga. puan tengkujuh, kamu sangat lahhh cantik!
*maaf wahidah tak dapat hadir sebab saya terpaksa balik jb 3hb lepas. apapun, InsyaAllah hadiah saya akan pos buat kamu :)

amElyn said...

dear!! congratttssssss!
santek okayyy!n the veil is damn gojes! i loike!! =P
alhamdulillah.everythings went well.have a happy married life dear!!!

tengkujuh said...

thal : thank you so much for the wish. nanti kamu punya insya'allah ada kelapangan saya sampai. hehehehe...

amelyn: thanks darling.

GeNgKaPaK said...

mabruk my new kazen...hehe...ape2 pn sori xdpt dtg..nnt blk mesia br leh jmp...ape2 pn my fmly akan dtg sok di ipoh..skrg dorg kt kuala kngsar dh...

skyjuice said...

sgt cntik!!!
huhu..t sy kawen,nak mintak tlong awk la..;p
congrats dear!!

tengkujuh said...

skyjuice : thank you! =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin