Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

18.2.10

Hati yang kecik bertambah kecik


Hari ni hati saya yg kecik bertambah kecik dengan kelakuan 'orang itu'.
Saya tahu awak malu bertemankan saya. Saya tahu saya bukan seorang yang boleh awak banggakan. Saya tahu saya banyak kurang dari lebihnya.
Namun saya masih bangga menjadi diri saya.
Kenapa dulu cakap mahu dan sekarang rasa malu?
Diakah yang pasti untuk ku Ya Allah.
Orang yang tidak pandai menghargai aku.
Cemburunya dengan mereka semua yang sedang seronok merencana Hari Bahagia.
Semoga kalian bertemu sejahtera dan bahagia. Jangan lupe doakan saya juga ya!

5 comments:

~ thalhazlin ~ said...

huhu kenapa ni cik tengkujuh. jangan sedih-sedih ya. alah, perkara cam neh biasa je. kita pun selalu terfikir cam tuh. tapi sebenarnya lain..tak macam apa kita fikir.. take care okay dear!

tengkujuh said...

thanks thal. (":)

F A R Y N said...

awet,jgn la cenggini..jgn sedih2..nanti tak berseri masa nak kawen..

tengkujuh said...

tin, aku ni memang sentimental value sket. lagi2 bab kasih-kasih. jiwang aku ni kadang2 terlebih karat dia. nak wat camne. sometimes i just feel unappreciated. cam syok sendiri merencana ari bahagia. entahla tin. doakan aku tau. nanti aku mau jumpa kamu yer.

Mrs Drac said...

mngkin tu slah satu dugaan org nak kawin...mungkin awak diduga kt situ...doala agar dipermudahkan..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin