Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

25.9.09

.Merah+Puteh yang Cantik.

Entah kenapa selepas raye kegatalan mau kawin semakin menjadi-jadi (tolon mak,saya mau kawen!!!) tsk! macam-macam yang telah dilakukan dalam melunaskan kegairahan mau kawin itu. (oh oh sgt sensored ayatnya!). warna merah dan puteh memang dah berkenan di hati sedari awal lagi.kalau tak kawin dengan enchek tunang mohd faizal ni pun, kalau kawin dengan orang lain pun saya akan menggunakan kombinasi 2 warna menawan hati ini.mama yang dah lama tahu anaknya yang gatal mau kawin ni hanya menganggokkan saja kepala bile saya menyatakan hasrat mau buat warna merah dan puteh.saudara mara yang sgt sporting dan sentiasa menyokong pun dah tau saya mau buat warna merah dan puteh dan mereka tak dak cakap apa2.siap kena perli lagi dengan uncle saya.ini bleh dapat tajaan Air Asia ni.muahaha... bagus jugak kalu Air Asia nak taja perkahwinan saya.macam famous amous! tSk!

so dari awal lagi saya telah menterjah banyak wedding blog dan website2 untuk orang kawin2 sebagai revision saya (hehehe...terckp omputeh plak). dan sedari tahun 2008 lagi saya telah sgt berkenan dengan pelamin dan kombinasi warna merah dan puteh macam kat gambar bawah ni.sgt suke dan teruja.cantik menarik dan sgt da'boom!

pictures; credit to rupajiwa

3 comments:

~ thalhazlin ~ said...

cantik kan tema putih merah. cam sama je dengan tema kite. kite pun dah lama pk. tapi tunggu conpem tarikh kawin nanti, baru leh start wat entry. hee. neway, diary tu looks & sound interesting ea. dalam tu ada apa? kite tak pernah tengok pun? huu

tengkujuh said...

hai thal.selamat hari raya.same ke warna tema kite ni? huhhu..best tuh.bleh share idea nnti.

dalam diary tu ada mcm2.perkara yang perlu dibuat pihak lelaki,pihak pompuan.thing to do 12month before hari bahagia,6mnth before,3month before etc.best! byk info.bleh jadi panduan buat org2 yang takde panduan nak buat ape sebelum kawin mcm kita.buy magazine ratu sehari and u will get one. hiks!

~ thalhazlin ~ said...

wow! bestnye. megazine ratu sehari ek? okay. kalau jumpe nanti, definately i'll grab one. hee.

tema tu, tak conpem jugak. baru nak merancang katanye. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin